Verzenden & retourneren

Verzendingen en leveringen

Verzendadres wijziging

Nadat uw bestelling is geplaatst kunt u het verzendadres helaas niet wijzigen.

De bestelling wordt onmiddellijk doorgestuurd naar het uitvoerende magazijn en kan dan niet meer worden gewijzigd door ons systeem.

Als uw pakket niet kan worden afgeleverd, dan wordt het teruggestuurd naar het magazijn en wordt er een bedrag van € 20,- per doos in rekening gebracht op uw account.

Verzendtijd

Indien het product op voorraad is, is de verzendtijd voor een spoedzending 1 à 2 werkdagen na order. Bij gratis bezorging wordt er ongeveer 7 werkdagen na het plaatsen van de order contact met u opgenomen om het product te bezorgen.

Verzendkosten met uitzondering van de waddeneilanden (kosten op aanvraag)

Verzendkosten Raamdecoratie 15,-( in Nederland) onder een bedrag van € 430,-.
Bezorgkosten dakramen € 35.- ( in Nederland) onder een bedrag van € 430.-
Gratis bezorging met een levertijd van +-7 werkdagen boven een bedrag van € 430,-
Spoedzending van complete Solatube sets (mits voorradig) € 20.-. Als deze optie niet getoond wordt in het bestelproces dan is dit ook niet mogelijk. Solatube accessoires en plafondplaten kunnen NIET los besteld worden.
De levering van lampen en armaturen gratis boven de € 200.-
Verzendkosten voor Velux raamdecoratie, true-light en Solatube  naar Belgie en Duitsland 30,-. Dakramen bezorgen wij alleen in Nederland.

Leveringen

Wij leveren uitsluitend complete Solatube daglichtsystemen aan adressen binnen de Nederland en Belgie en Duitsland.
Losse onderdelen vallen buiten ons leveringsprogramma. Aan postbussen wordt niet verzonden.

Retourzendingen, terugbetalingen en annuleringen

Retourzendingen

14 dagen retour garantie
Bent u niet tevreden over uw aankoop, dan kunt u het product binnen 14 kalenderdagen na de aflevering annuleren, mits de verpakking ongeopend en onbeschadigd is. Na annulering heeft u nog 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] . Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten." Dit geldt NIET voor speciaal voor u bestelde producten.

Beschadiging
Als u een bestelling ontvangt van de AVW Dakramenspecialist Online Shop en de verpakking of de inhoud is beschadigd tijdens transport, kunt u uw product(en) binnen de 7 kalenderdagen retourneren. Controleer de levering van uw bestelling. De verpakking moet verzegeld en ongeopend zijn.

Defect
Als het ontvangen product defect is, heeft u het recht om het product binnen de periode van 2 kalenderdagen te retourneren. Bewaar alle verpakkingen, accessoires en informatie over de garantie die bij uw product waren meegeleverd. Deze heeft u nodig als het product defect is.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media