Betaalmethoden

Als u kiest voor de betaalwijze "iDEAL/online bankieren" wordt uw betaling geregeld via Mollie. U kunt dan direct betalen door middel van online bankieren via uw eigen bank. Voor online bankieren dient u altijd uw cookies te activeren. Bestellingen via Mollie worden altijd versleuteld verstuurd.

U maakt uw online bestelling en gaat vervolgens naar de kassa door in te loggen of uw adresgegevens in te voeren. Aan de kassa kunt u dan de betalingsmogelijkheid "Online betalen" kiezen en uw bestelling afronden. Vervolgens komt u op de Mollie betaalpagina, daar kunt u dan kiezen voor betalen via iDeal.

Klik op het iDEAL-logo en selecteer hier uw eigen bank. Vervolgens wordt u naar de betaalpagina van uw bank geleid. Na het inloggen staat hier uw betalingsopdracht al ingevuld klaar. U hoeft alleen uw controlenummer nog maar in te vullen om uw betaling af te ronden.

Bij betasling via een bankoverschrijving kunt u het bedrag overmaken op NL38RABO0130217603 t.n.v. AVW Dakramenspecialist.

Als het betalen via iDEAL onverhoopt mislukt, wordt uw betaling behandeld als een vooruitbetaling. U ontvangt hier dan per e-mail bericht over. Bij een retourzending wordt het bedrag van de eventuele creditnota terugbetaald op het rekeningnummer waarvan de betaling heeft plaatsgevonden.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media