Algemene voorwaarden

Over onze webshop

AVW Dakramenspecialist is gespecialiseerd in het installeren en verkopen van Velux, JET bik, gorter, true-light daglichtlampen en Solatube® daglichtsystemen. Onze productkennis en jarenlange ervaring staan borg voor kwaliteit.

AVW Dakramenspecialist online webshop

5 redenen om te winkelen op de AVW Dakramenspecialist Online webshop :

  • Compleet assortiment van de Solatube® producten
  • 24 uur per dag online winkelen
  • Veilig online winkelen
  • Uitstekende klantenservice en ondersteuning
  • Installatie door AVW Dakramenspecialist mogelijk

Gegarandeerd veilig winkelen

Wij respecteren uw privacy en gaan uiterst secuur met uw persoonlijke gegevens om. Wij gebruiken daarvoor de meeste geavanceerde software voor veilige online transacties.

Bestellingen, betalingen en prijzen

Bestellingen

Onze webshop biedt u de mogelijkheid om wanneer u het wilt, snel en veilig te bestellen.

Geaccepteerde betalingswijzen:

Online betalen

Als u kiest voor de betaalwijze "iDEAL/online bankieren" wordt uw betaling geregeld via Mollie. U kunt dan direct betalen door middel van online bankieren via uw eigen bank. Voor online bankieren dient u altijd uw cookies te activeren. Bestellingen via Mollie worden altijd versleuteld verstuurd.

U maakt uw online bestelling en gaat vervolgens naar de kassa door in te loggen of uw adresgegevens in te voeren. Aan de kassa kunt u dan de betalingsmogelijkheid "Online betalen" kiezen en uw bestelling afronden. Vervolgens komt u op de Mollie betaalpagina, daar kunt u dan kiezen voor betalen via iDeal.

Klik op het iDEAL-logo en selecteer hier uw eigen bank. Vervolgens wordt u naar de betaalpagina van uw bank geleid. Na het inloggen staat hier uw betalingsopdracht al ingevuld klaar. U hoeft alleen uw controlenummer nog maar in te vullen om uw betaling af te ronden. De volgende banken worden door iDeal ondersteund:

 

Bij betaling via een bankoverschrijving kunt u het bedrag overmaken op NL38RABO0130217603 t.n.v. AVW Dakramenspecialist.

Als het betalen via iDEAL onverhoopt mislukt, wordt uw betaling behandeld als een vooruitbetaling. U ontvangt hier dan per e-mail bericht over. Bij een retourzending wordt het bedrag van de eventuele creditnota terugbetaald op het rekeningnummer waarvan de betaling heeft plaatsgevonden.

Verzendingen en leveringen

Verzendadres wijziging

Nadat uw bestelling is geplaatst kunt u het verzendadres helaas niet wijzigen.

De bestelling wordt onmiddellijk doorgestuurd naar het uitvoerende magazijn en kan dan niet meer worden gewijzigd door ons systeem.

Als uw pakket niet kan worden afgeleverd, dan wordt het teruggestuurd naar het magazijn en wordt er een bedrag van € 20,- per doos in rekening gebracht op uw account.

Verzendtijd

Indien het product op voorraad is, is de verzendtijd voor een spoedzending 1 à 2 werkdagen na order. Bij gratis bezorging wordt er ongeveer 7 werkdagen na het plaatsen van de order contact met u opgenomen om het product te bezorgen.

Verzendkosten met uitzondering van de waddeneilanden (kosten op aanvraag)

Verzendkosten Raamdecoratie € 15,-( in Nederland) onder een bedrag van € 430,-.
Bezorgkosten dakramen € 35.- ( in Nederland) onder een bedrag van € 430.-
Spoedzending van complete Solatube sets (mits voorradig) € 20.-. Als deze optie niet getoond wordt in het bestelproces dan is dit ook niet mogelijk. Solatube accessoires en plafondplaten kunnen NIET los besteld worden.

Gratis bezorging met een levertijd van +-7 werkdagen boven een bedrag van € 430,-.
De levering van lampen en armaturen gratis boven de  € 200.-.
Verzendkosten voor Velux raamdecoratie, true-light en Solatube  naar Belgie en Duitsland € 30,-. Dakramen bezorgen wij alleen in Nederland.

Leveringen

Wij leveren uitsluitend complete Solatube daglichtsystemen aan adressen binnen de Nederland, Duitsland en Belgie.
Losse onderdelen vallen buiten ons leveringsprogramma. Aan postbussen wordt niet verzonden.

Retourzendingen, terugbetalingen en annuleringen

Retourzendingen

 

14 dagen retour garantie
Bent u niet tevreden over uw aankoop, dan kunt u het product binnen 14 kalenderdagen na de aflevering annuleren, mits de verpakking ongeopend en onbeschadigd is. Na annulering heeft u nog 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] . Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten." Dit geldt NIET voor speciaal voor u bestelde producten.

Beschadiging
Als u een bestelling ontvangt van de AVW Dakramenspecialist Online Shop en de verpakking of de inhoud is beschadigd tijdens transport, kunt u uw product(en) binnen de 7 kalenderdagen retourneren. Controleer de levering van uw bestelling. De verpakking moet verzegeld en ongeopend zijn.

Defect
Als het ontvangen product defect is, heeft u het recht om het product binnen de periode van 2 kalenderdagen te retourneren. Bewaar alle verpakkingen, accessoires en informatie over de garantie die bij uw product waren meegeleverd. Deze heeft u nodig als het product defect is.

Klachtenregeling
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media