Info. True-light daglichtlampen Volspectrum 96% daglicht

Info. True-light daglichtlampen Volspectrum 96% daglicht

Wij leveren True light daglichtlampen voor meer energie in uw leven en een betere prestatie voor mens, dier en plant. De true light daglichtlampen brengen het zomerse daglicht op iedere gewenste plek in uw huis. True-Light heeft 14 fosfor poeders ( dus rijker, voller en echter daglicht) en werkt met zuiver argon gas. Deze volspectrum daglichtlamp werd in de jaren '60 in de VS ontwikkeld voor de NASA. Ruimtevaarders en bemanning van duikboten kregen klachten door gebrek aan daglicht, de oplossing hiervoor werd gevonden in het gebruik van True Light volspectrum daglichtlampen!

True Light evenaart het daglicht bijna, het heeft een RA waarde van 96 ! Gewone daglichtlampen missen essentiële delen van de spectrale bandbreedte en daarmee de positieve effecten van natuurlijk licht: stimulatie van aanmaak van vitamine D, een gezonde werk/leefsfeer en een perfecte kleurweergave.

Productinformatie, toepassingen en referenties geven u een duidelijk beeld van waar True Light voor staat: een kwaliteitsverlichting van de bovenste plank! Wetenschappelijk onderzoek en ervaringen van gebruikers laten zien dat True Light net als natuurlijk daglicht gezond is voor mens, dier en plant. Daarom is True Light toepasbaar in alle sectoren.

Wat doet daglicht eigenlijk met mens, plant en dier ?

Daglicht, en met name zonlicht heeft een positieve werking op alle levende organismen. Het beïnvloedt het biologisch ritme van mens, dier en plant. Alles wat leeft heeft daglicht nodig!

De kleurtemperatuur, uitgedrukt in Kelvin, geeft aan of het licht een warme of een koude indruk geeft. Hoe hoger de kleurtemperatuur (boven de 5500 Kelvin)  hoe koeler (wit/blauwer) het licht. Een lagere kleurtemperatuur dan 5500 Kelvin zien wij als een gele of roze lichtkleur. Maar kleur van licht zorgt ook voor emoties, meer rood in het licht geeft een beter gevoel dan meer blauw in het licht. Als de zomerzon schijnt voelen we ons beter omdat zomerzon een rodere kleurtemperatuur heeft dan een winterzon.

 

Daarom is True Light uniek !

Daar waar andere daglichtlampen met 6 of 7 fosforpoeders het blauwe daglicht evenaren, heeft True Light zijn 14 fosforpoeders om zo het zomerdaglicht te kunnen nabootsen. Dit in combinatie met het zuivere argongas dat gebruikt wordt.

Waarom True Light volspectrum daglichtlampen?

De voordelen op een rijtje:

True-Light lampen zijn vrijwel identiek aan het spectrum van natuurlijk daglicht ( CRI 96/ Kleurtemperatuur 5500 K).True-Light lampen dragen bij aan het welzijn van mens en dier. True-Light helpt u uw winterdepressie te bestrijden.True-Light heeft een gunstige werking op de stofwisseling, zuurstoftoevoer, hormonen en klieren in het lichaam van mens en dier.True-Light helpt u uw eigen bioritme weer te vinden bij ploegendiensten of jet-lag.True-Light helpt u bij slaapstoornissen, stress, concentratiestoornissen of gezondheidsklachten.True-Light lampen geven kleuren natuurgetrouw weer.True-Light lampen gaan lang mee, wel 18.000 branduren in combinatie met Hoog Frequent armaturen.

Graag informeren wij u over onze producten. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Tel. 0228-515985 kantoortijden van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Voor dringende zaken buiten kantooruren kunt u contact opnemen op nummer 06-22378105

AVW Dakramenspecialist
Slotlaan 34
1693KT Wervershoof
K.v.K 58203540

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media